Megye II.

2023.05.21. 09:47

Három különböző időpontban fociznak a másodosztályban

A Lábatlan már bajnokként fogadja az Ács csapatát.

Herczeg István

A Baj (kékben) korán kezdi a fordulót Kisbéren

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Eurotrade Solar Megyei II. osztály, 28. forduló, május 21.
13 óra: Kisbéri SSE-Baj KSE,
15 óra: Nagyigmándi KSK-Mocsa KSE,
17 óra: Csolnoki SZSE-Zsámbéki SK II., Dunaszentmiklósi SE-Piliscsévi SE, Lábatlani ESE-Ácsi Kinizsi SC, Tokod SE-Ászár KSE, Bakonysárkányi SE-Császár-Ete. 

A 28. fordulóval folytatódik a megyei másodosztály, és ezúttal három különböző időpontban kezdődnek meg a mérkőzések. Legkorábban a Kisbér-Baj meccs veszi kezdetét. A hazaiak nagyon pocsék formában vannak, akár még a kiesés is veszélyeztetheti őket, a Baj viszont megnyerte az utolsó három meccsét, így a papírforma egyértekmű. Két órával később a Mocsa utazik Nagyigmándra. Itt a vendégek már biztosan második helyen zárnak, a Nagyigmánd pedig maximum a nyolcadik helyért harcolhat. 

17 órától aztán jön a többi találkozó: a dobogóért harcoló Csolnok számára kötelező lesz a három pont begyűjtése a Zsámbék ellen. A Csolnok az előző körben kikapott, így lépéshátrányba került a Tokoddal szemben. A Tokod viszont az Ászárt fogadja, itt a kék-fehéreknek már nem nagyon van tét, hiszen a tizenegyedik helyen áll. A hazaiak számára kötelező lenne a siker, ezzel nagyot lépne a dobogó megszerzése felé. Némi esélye a dobogóra még a zseniális formában lévő Piliscsévnek is van, de nem a saját kezében van a sorsa. Az biztos, hogy a 13. helyen álló Dunaszentmiklóst verni kellene ehhez a hétvégén idegenben. 

A már biztosan bajnok Lábatlan az utolsó előtti helyen álló Ács csapatát vendégeli meg. A papírforma egyértelmű haza sikert predesztinál, de nagy kérdés, hogy a Lábatlan mennyire lesz motivált. A Bakonysárkány nincs túl jó formában, de a sereghajtó Császár-Ete sem, most egymás ellen javíthatnak majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában