180!

2023.02.01. 08:30

Nemzeti bajnokságban szerepeltek a dorogi dartsosok

Tisztesen helyt álltak a Dorogi AC Darts Szakosztályának versenyzői a 2023-as év Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság első fordulójában – közölte a klub a hivatalos oldalán. Bár a 128-as mezőnybe nem jutottak be, a sportolók így is értékes versenytapasztalatokat szereztek.

Steel Egyéni Nemzeti Bajnokságon vettek részt a dorogi dartsosok

Forrás: dorogiac.hu

Fotó: Szitári Tamás

A beszámoló szerint Dubiczki Péter, az első Dorogi Open verseny 2. helyezett verseny helyezettjével, Gál Norberttel mérkőzött meg, utóbbi 1:6-os győzelmet könyvelhetett el Dubiczki Péterrel szemben. Balázs Alex Németh Szabolccsal találkozott: Szabolcs elhúzott 0:5 arányban vezetett, és bár a kisebb csuklósérüléssel bajlódó Dorogi AC versenyző még fel tudott zárkózni 4:5-re, végül 4:6-ra vereséget szenvedett.

Hummel Dániel nem bírt Tordai Tiborral, akitől 1:6-ra kapott ki. Kecskés Tamás a nemrégiben Q-school-on, azaz a PDC darts Pro Tour selejtezőjében szereplő Strbik Péterrel mérkőzött meg, utóbbi magabiztos 0:6-os győzelmet aratott. Felföldi Ádám szakosztályvezető is nagy reményekkel állt tábla elé, azonban egy szoros mérkőzésen 4:6 arányban alulmaradt Darók Bélával szemben.

 

Címkék#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában