Labdarúgás

2023.01.16. 08:00

A kupát és gólkirályi címet is elhódították az esztergomi öregfiúk

A közelmúltban immár tizedik alkalommal rendezte meg a Dunabogdányi SE öregfiúk csapata a Kinizsi Öregfiúk Tornát, melyen esztergomi siker született. A nyolc résztvevő alakulat közül az Esztergomi Vitézek RAFC öregfiúk csapata emelhette magasba a trófeát.

Walczer Patrik

Esztergomi siker született a Kinizsi Öregfiúk Tornán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Varga Krisztián csapatvezető elmondta, hogy a résztvevőket két csoportba osztották be, majd ezután egyenes kieséses rendszerben folytak a küzdelmek. Az Esztergom először 1:0-ra Dunakeszit, majd Dunabogdányt győzték le 2:1-re, utolsó csoportmérkőzésükön 7:0-ra diadalmaskodtak Csolnok ellen.

Krammer Tamás és Párkányi Norbert pedig holtversenyben lett gólkirály
Krammer Tamás és Párkányi Norbert pedig holtversenyben lett gólkirály
Fotós: Walczer Patrik / Forrás: 24 Óra

Az elődöntőben a későbbi bronzérmes Dunabogdány Old Boys csapatával mérkőztek meg, akiket 6:0-ra győztek le, a fináléban a Szentendre várt rájuk. A döntőben is az esztergomi csapat örülhetett, mely 2:1-re győzte le ellenfelét, így elhódították a kupát. Az esztergomiak kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, Krammer Tamás és Párkányi Norbert pedig holtversenyben lett gólkirály.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában