Síelés

2022.12.01. 11:12

Dadon kezdték el az idei síszezont

A napokban Dadon rendezte meg a 2022–23-as szezon első műanyagpályás versenyét a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ), melynek házigazdája Molnár Sándor, az MSOSZ alpesi sí szakágvezetője volt.

K. A.

Forrás: Beküldött

A versenyen, amelyet ideális időjárási körülmények között rendeztek meg, három egyesület 12 sportolója vett részt. A megérkezést követően a szokásoknak megfelelően az edzők és a versenyzők összehangolták a síléceket a bakancsokkal, majd a bemelegítés következett. A versenyt Molnár Sándor nyitotta meg, aki ismertette a szabályokat is. A szervezők a kezdeti divízionáló csúszásokat követően döntöttek arról, hogy melyik versenyző melyik csoportban fog indulni. 

Két kategóriában mérhették össze tudásukat és felkészültségüket a sportolók, technikai pályán és kapukkal tűzött versenypályán. Mindkét osztályban az időeredmények alapján határozták meg a végső sorrendet. A versenyt követően a szervezők mindenkit hot doggal és forró teával láttak vendégül. 
Eredmények nők, novice kategória: 1. Bordás Réka, 2. Kiss Georgina, 3. Hegyesi Erika; középhaladó kategória: 1. Szanyi Petra. 
Férfiak: novice kategória, I. divízió: 1. Rácz András, 2. Ferencz Bence, 3. Sternhardt János; II. divízió: 1. Ollé Dominik, 2. Kanalas Tamás, 3. Rácz Dezső; középhaladó kategória: 1. Kertész Ádám, 2. Krupánszki Gergő. 


 

Címkék#síelés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában