Érmek

2022.11.25. 18:44

Kiválóan szerepeltek a petőfis fitkidesek

Ismét kiváló eredményekkel tértek haza a Komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola fitkidesei, akik közül többen nemzetközi megmérettetésre is készülnek.

K. D:

Forrás: Facebook/Petőfi Sándor Általános Iskola

Balatonfüreden rendezték meg az év őszi Dance free országos szintű táncversenyét, ahol a Petőfi-iskola tíz tanulója is sikeresen szerepelt. Az iskola Facebook-oldalán közzétett eredmények szerint Nagycsapat kategóriában a Swing booty első helyen végzett az I. korcsoportban. 

A csapat petőfis tagjai: Vörösházi Hanna, Köbli Dorka, Somogyi Lola, Lakatos Emma. Ezzel a gyakorlattal december 1-jén a lányok Nagykanizsára utaznak egy nemzetközi megmérettetésre. Ugyanitt Somogyi Lola december 2-án Európa-kupán fogja bemutatni gyakorlatát, ahova az idei versenyszezon pontszámai alapján kvalifikálta magát.

https://www.facebook.com/photo?fbid=549204060548408&set=pcb.549206237214857

Kiscsapat kategóriában a Herkules csapat a hatodik helyen végzett, életük első fitkid versenyén. A csapat petőfis tagjai: Juszkó Hanna, Juszkó Emília, Sebestyén Nadin, Bakos Lili, Bakos Hanna. Szintén kiscsapat kategóriában versenyzett Somogyi Lola, Köbli Dorka és Halápi Petra. Wolf elnevezésű koreográfiájukkal a második helyen végeztek. Lakatos Emma két társával a középmezőnyben végzett trióban. Felkészítőik: Suhajda Flóra vezetőedző és Pintér Alexandra – számoltak be az eredményekről az iskola Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában