Irány Veszprém

2022.11.26. 07:23

„Bosszúra” készülnek a Tigrisek a mumusuk ellen

Lehet, hogy meglepő, de a Kék Tigrisek egyik legkellemetlenebb ellenfelévé a „kis” Veszprém nőtte ki magát. A házigazdák kibabráltak már a Magyar Kupában és a bajnokságban is a Tatabányával. Most ezt mindenképpen el akarja kerülni a vendég kék-fehér alakulat.

Petrik József

A MOL Tatabánya KC (kékben) Veszprémbe utazik

Fotó: Hagymási Bence

A találkozó talán legnagyobb pikantériája, hogy a vendégek vezetőedzője az a Tombor Csaba, aki – nyugodtan fogalmazhatunk úgy – annak idején felépítette a „kis” Veszprém gárdáját… 
– Kettős érzés kavarog bennem – emelte ki a tatabányaiak szakvezetője. – Anno én is itt bontogattam, mint edző a szárnyaimat. Örültem a lehetőségnek, és éltem is vele. Most a hétvégén pedig azok ellen kell vezetnem a csapatomat, akikkel évekig együtt dolgoztam. De ez nem jelenthet, és nem is jelent gondot, hiszen profik vagyunk. 

Az elmúlt időszakban már-már mumusává vált a Fejér B.Á.L. Veszprém a Kék Tigriseknek. Az tény, hogy kellemetlen stílusú együttes a hazai, mivel viszonylag alacsony, mozgékony játékosok alkotják. Egyébként a MOL Tatabánya KC 14 ponttal, hét győzelemmel és mindössze két vereséggel a tabella harmadik helyéről várja a hétvégi összecsapást. Ezzel szemben a hazaiak két ponttal, az utolsó előtti helyen szerénykednek… 
– Az ellenfél játékosainak többségét ismerem – hangsúlyozta Tombor Csaba. – Úgy gondolom, kellően felkészültünk „belőlük”. Így egyértelműen győzelemre számítok a szombati találkozón. A papírforma szerint is mi vagyunk az esélyesek, de ezt a pályán kell győzelemre váltani. 
A vendégeknél Hornyák Bence még nem léphet pályára, de már elkezdte az edzéseket. A többiek viszont bevethetőek. 

Kézilabda NB I., férfi, 10. forduló 
Fejér B.Á.L. Veszprém – MOL Tatabánya KC
Veszprémi sportcsarnok, szombat: 16 óra. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában