Egészség a fókuszban

2022.11.05. 15:33

Kemma podcast: 65 kilót fogyott, majd sikeres erőemelő lett a tatabányai taxis

Szombat délutáni Kemma-podcastunkban Takács Zoltán beszélget Kiss András tatabányai taxisofőrrel, aki több mint 65 kilót fogyott és már fekvenyomó versenyen is szerepelt eredményesen.

kemma.hu

Kiss András taxisofőr. Ez önmagában még nem annyira izgalmas, viszont egyre sikeresebb erőemelő-versenyző is. A kép úgy teljes, ha azt is eláruljuk, hogy András az eredményeit úgy érte el, hogy három éve még 136 kilót nyomott. A 65 kilótól megszabaduló, 26 éves fiatalemberrel készült a Kemma.hu legújabb podcastja. A beszélgetésből kiderült, hogy mi vezetett az extrém elhízáshoz, melyik volt az a pont, amikor András életmódot változtatott. Azt is elmondta, hogy hány százalékban a táplálkozás és hányban a mozgás a sikeres fogyás titka. Beszéltünk arról, hogy mit kell tenni, ha valaki a fogyási folyamatban mélypontra jut, s hogy mit és mikor érdemes változtatni az étrenden és az edzésben. Végül András azt is elmesélte, hogy mekkorát nézett a profi csapatokkal megtámogatott erőemelő versenyző brigád, amikor megkérdezték tőle, hogy hol vannak a segítői és ő a kedvesére mutatott. A fiatalember aztán még nagyobb meglepetést okozott, amikor az egyik versenyszámban a második, a másikban pedig a negyedik helyen végzett. 

Kövess minket, vidd magaddal a Kemmát!

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában