Szuperliga

2022.09.26. 11:15

Pont nélkül maradtak a tatabányai női tekések

A tatabányai csapatból nagyon hiányzott a betegség miatt kimaradó Némethné Katona Beáta. Az ificsapat 4:0-ra kapott ki a közlekedésiektől.

P. J.

Nem a tatabányai csapatok fordulója volt a hétvégi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az első sorban Kozma Andrea (560 fa) a tőle megszokott teljesítményt hozta, és 52 fa előnyt gyűjtött a csapatnak. A másik párban Németh Kinga (519 fa) nagyot küzdött ellenfelével, és remek hajrának köszönhetően ő is megszerezte a csapatpontot. Így két kör után az állás 2:0 volt a hazaiak javára, míg a faelőnyük 69-re nőtt. 

„Középen” Koródi Anita rossz napot fogott ki, és cserélni kényszerült a TSC, Frank Klaudia (494 fa) váltotta őt. Ellenfelük két szettet is egy fával nyert, így övé lett a csapatpont. Kovács Alexandra (510 fa) viszont hozta a meccsét, ezért az állás a záró párok előtt 3:1 volt a hazaiak javára, miközben 76 volt a faelőnyük. 

Amit ezután következett, arra senki sem számított. A BKV Előre frissen igazolt játékosa bemutatót tartott abból, hogyan kell a tatabányai pályán játszani. A férfi Szuperligában sem mindennapos 330 fát produkált az első 60 gurításában, amivel Balla Ildikó (511 fa) nem tudta tartani a lépést. Ildi egy szettet tudott rabolni a nagy formában játszó BKV-s hölgytől. 

A másik párban Rohrbacherné Szilvia (490 fa) két gyengébb szettjének következtében ugyancsak alulmaradt, így a közlekedésiek megfordították a mérkőzést, és 5:3 arányú győzelmet arattak. 

Teke, Szuperliga, női, 4. forduló 
Tatabányai SC–BKV Előre SC 3:5 (3084:3140)  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában