Lóerők

2022.08.19. 17:19

Tata büszkesége, Hernádi László a dobogón végzett a Közép-Európai futamon

A tataiak kiváló versenyzője, Hernádi László a boszniai Cazinban vett részt Hegyi Közép-Európa Bajnoki futamon.

P. J.

Hernádi László (3) Boszniában is dobogós lett

Forrás: beküldött

– Nagyon vártuk ezt a futamot, bízva, hogy ez egy technikai problémák nélküli hétvége lesz, ugyanis idén még nem volt olyan versenyünk, ahol ne lett volna valamiféle gond az autóval. Ez a versenyhelyszín egy jól ismert pályát rejt. Az első napon csak az egyik futamon vettünk részt, mivel a második futam alatt hol esett az eső, hol félig felszáradt a pálya. Így inkább tartalékoltunk erőinket a vasárnapi versenyre. 
Az elmúlt évekhez képest nagyon megerősödött a mezőny. Egyre több komolyan felszerelt autó jelenik meg a pályákon, míg Hernádiék továbbra is a jó öreg Mitsubishivel versenyeznek. Első futamban négytizedet vert rájuk riválisuk. A második felfutásban 1 másodperccel sikerült gyorsulniuk, de az összesítésben fél másodperccel lecsúsztunk a harmadik helyre. 

Végeredmény: 1. Jurisic Matija (Skoda Fábia), 2. Mustapic Martin (Cupra TCR), 3. Hernádi László (Mitsubishi Lancer Evo VIII.) 

Címkék#motorsport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában