Lósport

2022.08.20. 18:45

3 éves ikerpár vitte be a zászlót a kisbér-ászári fogathajtó Eb megnyitóján (képek)

Kemma.hu

Forrás: Naszály Község/Facebook

Ászár ad otthont a FEI Gyermek, Junior, U25 Európa-bajnokságnak augusztus 16. és 21. között. Az Eb-n 12 magyar versenyzőnek szurkolhatunk: Némedi István szövetségi kapitány vezetésével 4 gyermek, 4 junior és 4 U25-ös korcsoporthoz tartozó hajtónk vesz részt a megmérettetésen.

A gyermek korcsoport - póni egyesfogatban: Juhász Bertold, Nagy Vanessza, Szotyori-Nagy Márk, Varga Gábor Márk, junior korcsoport - póni egyesfogatban Farkas Fanni, Jámbor Blanka Ágnes, Saru Dániel, junior korcsoport - póni kettesfogatban Juhász Péter, U25 korcsoport - póni egyesfogatban Lőrincz Eszter, U25 korcsoport - póni kettesfogatban Aszódi Richárd, U25 korcsoport - egyesfogatban pedig Görög Gábor és István Bianka Júlia képviseli hazánkat.

Az Ifjúsági Európa-Bajnokság megnyitóján a Welsh-Póni Farm  képviseletében a tulajdonos Takács Zoltán lányai, Alíz és Zoé vitték be a Magyar Lovas Szövetség zászlaját póni fogatukkal. A mindössze 3 éves lányok a megnyitó ünnepségen a résztvevő 17 nemzet előtt vonultak végig.

Az Európa Bajnokságon 106 résztvevő mutatkozik be, köztük az egyik  Welsh B fedezőmén, Shongwriter is. Takács Zoltánék tulajdonában lévő ló a 6 fős magyar csapat tagja is és képviseli a Welsh Póni Farmot és egyben kishazánkat is – Adta hírül közösségi oldalán Naszály Község.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában