Foci

2022.05.12. 08:48

Tizenhét gólt rúgtak a vértessomlói öregfiúk a Császárnak

A megyei öregfiúk-bajnokság mérkőzései szokás szerint hétfőn szoktak lenni, így volt ez ezen a héten is.

H. I.

A déli csoportban a Vértessomló kiütéses győzelmet aratott a Császár felett idegenben, hiszen a vendégek 17 gólt rúgtak, cserébe egyet sem kaptak. Ebből Beck Balázs ötöt vállalt magára. Az Oroszlány is nagyarányú sikert könyvelhetett el Várgesztesen, hiszen 11–0 lett a végeredmény. A Kecskéd „csak” 9–2-re nyert Bakonyszombathelyen, a Bokod és a Vértesszőlős pedig nem bírt egymással, 1–1 lett a vége, így hazai siker nem született.

Jelenleg a Vértesszőlős vezeti a tabellát 43 ponttal, a második a Kecskéd 39-cel. A góllövőlistát toronymagasan Mester Zoltán vezeti, az oroszlányi játékos már 28 alkalommal volt eredményes. Mögötte a kecskédi Milis Gábor áll 20 találattal. 

Az északi csoportban három meccset rendeztek hétfőn, itt már kevesebb volt a gólátlag. A Mocsa a forduló egyetlen hazai győzelmét aratva 3–2-re verte a Gyermely együttesét, pedig a vendégek szerezték meg a vezetést. A Csolnok Szomódon tudott három pontot szerezni egy 4–1-es mérkőzésen, a Tatabányai Vasas pedig simán, 4–0-ra győzött a TABAK otthonában. 

Ami a tabellát illeti, itt a Csolnok vezet 35 egységgel, a második pedig a Tatabányai Vasas 31-el, azonban utóbbi csapat eggyel kevesebbet játszott, így még itt sem dőlt el a bajnoki cím sorsa. A legjobb góllövő a tavalyi év öregfiúk-játékosa címet elnyerő Párkányi Norbert jelenleg, az örökifjú csolnoki játékos 16-szor volt eredményes, míg a csapattársa, Kovács Dániel kettővel kevesebbszer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában