Ping-pong

2022.05.20. 07:00

Sima győzelmek a hétvégi asztalitenisz fordulóban

A 25., utolsó előtti fordulót rendezték a hétvégén az NB III. Közép-dunántúli csoportjában.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Ezúttal két csapatunk állt asztalhoz (az Esztergomi ASE II. szabadnapos volt) és mindkettő sima győzelmet aratott. A Vértesszőlős az összes mérkőzését megnyerő Illés Roland és Szakál Béla vezetésével a Pápát verte, míg a Dág az ugyancsak hibátlanul teljesítő Szikora Kristóf irányításával a Veszprémet győzte le. 

A Dág a Veszprém elleni összecsapása mellett korábban egy halasztott mérkőzését is lejátszotta, amelyen döntetlent ért el Etyeken. A dágiak legjobbja itt Szikora Ágoston volt, aki az összes meccsét megnyerte. A Vértesszőlős a harmadik, az Esztergom az ötödik, a Dág pedig a 10. helyen áll a bajnokságban.

NB III., Közép-dunántúli csoport, 25. forduló
Vértesszőlősi SE–PÉKA SE 14-4
A vértesszőlősi győzelmek: Illés Roland és Szakál Béla 4-4, Saláta Ferenc 3, Baloghy Péter 1, a Baloghy Péter-Szakál Béla és az Illés Roland-Saláta Ferenc párosok.
Dág KSE–Veszprémi ASE 13-5
A dági győzelmek: Szikora Kristóf 4, Pósfai Bendegúz 3, Pósfai Zsolt és Szikora Ágoston 2-2, a Jókai Csongor-Szikora Ágoston és a Pósfai Zsolt-Varga László párosok.
A 23. fordulóból elhalasztott mérkőzésen
Etyek SE–Dág KSE 9-9
A dági győzelmek: Szikora Ágoston 4, Pósfai Bendegúz 3, a Jókai Csongor-Szikora Ágoston és a Pósfai Zsolt-Varga László párosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában