Tavaszi IVV

2022.03.11. 18:17

Csodás tatai túrák: 7, 10, 14 és 15 kilométer várja a teljesítőket

Ebben az évben összesen 33 IVV túra közül válogathatnak a bélyegző- és jelvénygyűjtő túrázók hazánkban.

M. K.

Forrás: Shutterstock

A legközelebbi esemény március 19-én lesz, ez a XXVI. Tatai Tavaszi IVV túra és Észak-Dunántúli Kupa. Az IVV túrákon a rajtnál lehet megvásárolni az igazolófüzeteket kilométer- és alkalomgyűjtésre. A jelvények kategóriák szerint érhetőek el, ezeket ingyen kapják meg a teljesítők. 

A tatai IVV túra rendezői a város önkormányzata, a Komárom-Esztergom Megyei Természetjáró Szövetség, a Tatai AC Szabadidősport Szakosztálya és a Volán SE természetjáró szakosztálya. A távok: 7, 10, 14 és 15 kilométer. A rajt és a cél egyaránt az Ökoturisztikai Központnál, a Kajakháznál lesz, a tatai Öreg-tó partján. A 15 kilométerre vállalkozók reggel 8 és 9, a többi táv résztvevői 8 és 11 óra között indulhatnak. A díjazás: kitűző, oklevél és a három legnagyobb létszámmal induló szervezetnek serleg. 

A Fényes Tanösvény ezen a napon nevezési lappal külön belépő nélkül látogatható. Bővebb információk Pápai Lászlónétól a 30/562-7559-es és Horváth Zoltántól a 30/939-4017-es telefonszámon kérhetőek. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában