Verseny

2022.01.20. 07:58

A hűség városában taroltak a Tatabánya atlétatehetségei

Sopronban rendezték a Sport XXI. terematlétikai versenysorozat idei első küzdelmeit az Észak-dunántúli régió U12-es korosztályú csapatai számára.

P. J.

Forrás: Beküldött

Az eseményen remekül szerepeltek a Tatabányai SC-Geotech fiataljai, akik az első helyen végeztek. A versenyben sprint-gát váltóban, medicinlabda-dobásban, magasugrásban és gát-váltóban ügyeskedhettek a gyerekek. 

– A kölyök korosztályú atlétáink győri sikere után az eggyel idősebb, U12-es korcsoport versenyzői is győzelemmel rajtoltak a soproni régiós viadalon, a csapat magabiztos versenyzéssel utasította maga mögé ellenfeleit. A szülők és a felkészítő edző, Salamonné Visy Gabriella joggal örülhetett a győzelemnek – értékelte a rangos sporteseményen elért sikert Salamon Zoltán, a TSC-Geotech vezetőedzője. 

A győztes tatabányai csapat tagjai a következők voltak: Ható Larina, Stavarsz Barbara, Tamás Ramóna, Várpalotai Krisztina, Beke Kornél, Hartmann István, Héder Zsombor és Takács Artúr. A fiatalokat Salamonné Visy Gabriella edző készítette fel.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában