győzelem

2021.11.10. 10:00

Vasakarattal és vasmarokkal szórták a gólokat a komáromi lányok

Győzelmet arattak hazai pályán a komáromi kézis lányok a szombathelyi U19-es csapat felett az NB I/B felnőtt bajnokság 8. fordulójában.

Kemma.hu

Forrás: komarom.hu

Az NB I/B női felnőtt bajnokság nyugati csoportjában a Komárom VSE kézilabdás lányai hazai pályán fogadták a Szombathelyi KKA U19 csapatát november 6-án a 8. fordulóban. A találkozó 35:25-ös komáromi győzelemmel zárult – olvasható a komárom.hu oldalán.

A mérkőzést a komáromi csapat magabiztosan kezdte és az első másodperctől kezdve éreztetni akarta ellenfelével, hogy csak a két pont az elfogadható hazai részről és ezért mindent meg is tettek a lányok. A 8. percben már 5:2 volt látható az eredményjelzőn, ám valami történt és a vendég gárda rohamosan elkezdett felzárkózni, aminek meg is lett az eredménye. A 15. percben kiegyenlítettek, majd a 18. perc elején átvették a vezetést. 8:9-nél Nagy Péter vezetőedző időt kért, ami szemlátomást segített, hiszen egy 7:1-es szakaszt hoztak a lányok és a félidőre beállították a 7 gólos különbséget. Félidőben 19:12-re vezettek a komáromiak.

A második játékrészt fej-fej mellett kezdték a csapatok. Sikerült felzárkóznia 5 gólra a vendégcsapatnak, ám a későbbiekben több rontott lövést hajtottak végre, amit a hazai alakulat magabiztosan kihasznált. Az 53. percben Szabó-Kovacsicz Mónika góljával 10-re növelték az előnyt a KVSE lányai, amit végig sikerült is megőrizni, így magabiztos 10 gólos győzelmet arattak, vagyis 35:25-re verték a szombathelyi csapatot.

Komárom VSE: Kubina, Kiss, Liszkai – Kocsis 2, Vajda 6 (2), Lennert, Simsik 5 (3), Pint, Szabó-Kovacsicz 8, Karalyos 5, Gengeliczky 2 (1), Tarjányi 1, Király, Molnár 1, Póczik, Temes 5

Szombathelyi KKA U19: Lőrincz, Farkas – Wutschi, Győri 4, Szabó N., Pődör 12 (9), Horváth 3, Szabó T. 1, Pham Lien 1, Tóth, Mersich, Gabnai 2, Zsákovics 2, Temesvári

Soron következő mérkőzések:

Komárom VSE – Győri ETO KC U19

November 14. vasárnap, 11.00 óra, győri Audi Aréna

Komárom VSE – Kozármisleny SE

November 21. vasárnap, 18.00 óra, kozármislenyi Városi Sportcsarnok

Komárom VSE – Mohácsi TE 1888

November 28. vasárnap, 15.00 óra, komáromi Városi Sportcsarnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában