Verseny

2021.11.19. 19:46

Éremeső járt Szigetszentmiklóson az oroszlányi karate kölyköknek

Kiváló helyezéseket értek el a Raion Dojo Oroszlány karatékái a Szigetszentmiklóson rendezett XV. IJKA nyílt Országos Bajnokságon.

K. A.

Forrás: Raion Dojo Oroszlány/Facebook

A Raion Dojo Oroszlány karatékái a hétvégén a Szigetszentmiklóson rendezett XV. IJKA nyílt Országos Bajnokságon (egyben Sziget Kupán) vettek részt, amelyen rekordszámú, 633 versenyző indult. Az IJKA Magyarország a World Shotokan Karate Federation társulat tagja és hivatalos képviselője hazánkban, így a bírók is WKF minősítéssel rendelkeztek. Az oroszlányiak sikeresen szerepeltek, hiszen öten szereztek első, négyen második és öten harmadik helyezést. Az oroszlányi indulók közül ezúttal csak Dollinger Viktornak és id. Bazsánt Csabának nem sikerült a dobogóra állnia. Ezekkel az eredményekkel a tatamira lépett 33 egyesület közül az Oroszlány a nyolcadik helyen végzett az éremtáblázaton. Az eredményekről a csapat Facebook oldala is beszámolt.

Első helyezések: Blaskó Bianka – kümite, Greksa Donát – szivacskümite, ifj. Bazsánt Csaba – kümite 21-30 -75 kilogramm és 30+ -75 kilogamm, Mayer Milán – kümite, Szabó Péter Levente – kibadachi és szivacskümite,

Második helyezések: Blaskó Bianka – kata, Glázer Emese – kümite, Mayer Maya – kata, Greksa Donát – kibadachi

Harmadik helyezések: Fehér Nóra – kata, Kürti Laura – kümite, Sipos Anita – kümite, Szabó Henrietta – kata, Kapdos Dávid – kata, kümite

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában