felkészülési mérkőzés

2020.08.21. 19:30

A Dabas ellen folytatta veretlenségi szériáját a Grundfos

Utolsó előtti előkészületi találkozóját is megnyerték a Kék Tigrisek. Most az alaposan megfiatalított, többnyire magyar játékosok alkotta Dabast fektették két vállra.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Ügyes, jó kézilabdát játszó, szimpatikus társaságot ismerhettek meg a tatabányai drukkerek a dabasi gárdában, amely azért még meglehetősen rutintalannak tűnt. A Tatabánya, ezzel szemben kissé fáradtnak a Kielce elleni őrült tempójú meccset követően. Ennek dacára a hazaiak gyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést, és már a fordulásra megnyugtató előnyt szereztek.

Szünet után sem változott a játék képe, pedig Matics mesternek nélkülöznie kellett Győrit, Zdolikot és Wyszomirski kapust is. Sőt, tíz perc játék után – még az első félidőben – kidőlt Bálint Bence is. Ennek következtében hárult az a feladat, hogy mind védekezésben, mind támadásban „kisegítse” a Bányász baloldalát… Rajta kívül a Vágselyéről ideigazolt kapus, Konecny érdemel külön is dicséretet.

Utolsó felkészülési meccset – a tervek szerint – Tatán vívja a Tatabánya a Komló ellen. Ez a mérkőzés a Güntner Arénában lesz, augusztus 28-án, 17 órától.

Kontra Zsolt, a házigazdák technikai vezetője: – Most inkább a küzdeni tudásunk domborodott ki, mert a Kielce elleni meccs azért sokat kivett a fiúkból. Ennek ellenére most is egy hajtós, jó iramú találkozót vívtunk. Tisztességesen küzdve győztük le ellenfelünket.

Előkészületi Mérkőzés

Grundfos Tatabánya KC – Dabas 31-23 (18-12)

Földi Imre Sportcsarnok, 350 néző, vezette: Medve R., Südi P.

Tatabánya: Konecny – Molnár B. 3(1), Bálint B., Juhász Á. 5, Debreczeni 2, Ancsin 2, Hornyák P. 3. Csere: Bogyó (kapus), Sipos A. 4, Nemes R. 3, Hornyák B. 1, Sunajko 1, Balogh Zs. 5(2), Ilyés 1, Bodnár N. 1. Edző: Matics Vladan.

Kiállítások: 6, illetve 4 perc.

Hétméteresek: 3/3, illetve 2/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában