Labdarúgás

2019.12.03. 07:48

Győzelemmel búcsúzott az ősztől a Komárom

Az NB III. Nyugati-csoportjában szereplő Komárom csapata utolsó őszi meccsén a Nagykanizsa ellen diadalmaskodott, így győzelemmel vonult téli szünetre.

H. I.

Téli szünetre vonulhatnak a komáromi futballisták, hiszen vasárnap az utolsó bajnoki mérkőzésüket játszották le ebben az évben a harmadosztály Nyugati csoportjában.

A hétvégi ellenfél, a Nagykanizsa a mérkőzést megelőzően három hellyel és hét ponttal előzte meg a tabellán a KVSE-t, de az elmúlt hetekben Bozsik Péter csapata mutatott jobb formát, így nem számított esélytelennek idegenben sem. Gól nélküli első játékrészt követően a második félidő elején vezetést szerzett ugyan a vendéglátó, de előbb Tóth Patrik, majd a meccs végén Végh Bence is betalált, így fordítani tudott a Komárom. Ezzel a hetedik helyen vonul téli szünetre a csapat. Az utolsó három őszi bajnokiját veretlenül megvívó KVSE következő bajnokiját március 8-án vívja, amikor az egy hellyel és egy ponttal mögötte álló Mosonmagyaróvár csapatát látja vendégül.

NB III., Nyugati-csoport, 17. forduló

FC Nagykanizsa–Komárom VSE 1-2 (0-0)

Nagykanizsa, vezette: Leél-Őssy Á. (Sinkovicz D., Mitók P.).

Nagykanizsa: Borsi – Herzsenyák (Kretz, 56.), Hampuk (Simonfalvi, 72.), Kovács, Gerencsér, Ekker, Lőrincz (Bagó, 89.), Vittman, Horváth, Major, Béli. Vezetőedző: Barna László.

Komárom: Szabó – Módi, Végh T., Molnár S., Tóth P., Vincze (Csernák, 62.), Bán (Tóth I., 58.), Göblyös (Simigla, 78.), Katona, Hajba, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Gólszerzők: Hampuk (46.), illetve Tóth P. (51.), Végh B. (87.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában