kézilabda

2019.12.22. 09:27

Egy hajszálon múlott a Dorogi ESE bravúrja

A sereghajtó dorogi csapat utolsó idei bajnokiját játszotta, ellenfele a bajnokság egyik élcsapatának számító Vasas volt.

K. A.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A Dorogi ESE remekül kezdtek, Szabó Dorina vezérletével 12 perc után 7-3 volt a javukra. Az első félidő közepe aztán a vendégeké volt, akik 9-9-nél egyenlítettek, majd a vezetést is átvették. Az első játékrész utolsó perceiben Forgács Klaudia vette vállára a csapatot és az ő góljainak is köszönhetően a félidőben a Dorog vezetett.

A második játékrész hasonló forgatókönyv szerint alakult: remeklő Szabó Dorina, 19-14-es hazai vezetés, majd feltámad a Vasas. 20-20-nál már egyenlő volt az állás, innen felváltva estek a gólok, majd a Vasas az utolsó másodpercben megszerezte a győztes találatot. A bajnokság féltávjánál a Dorog 3 ponttal a 12., utolsó helyen áll, folytatás február 8-án, a Kozármisleny ellen hazai pályán.

Kézilabda NB I. B, Nyugati ­csoport, női, 11. forduló

Dorogi ESE–Vasas SC 23-24 (14-13)

Dorog, vezette: Héjjas T., Kránitz A.

Dorog: Dobány, Pompor (kapusok), Forgács K. 7/2, Sütő, Szűcs, Szabó 9/2, Uresch, Balogh Vivien 1, Balogh Viktória 1, Kaposvári 1, Sárosi 1, Imrei 3, Forgács, Törőcsik. Edző: Bona Gábor Gergő.

Hétméteresek: 5/4, illetve 4/2.

Kiállítások: 6, illetve 2 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában