cutler pulzus

2019.11.20. 07:58

Itt a tatabányai bizonyíték, hogy az edzőterembe járóknak a szívük is a helyén van

Gyűjtést indított a Cutler Pulzus Fitness a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület javára, és már szépen gyűlnek az adományok a tatabányai edzőteremben.

Sz. A.

Gyűjtést indított a Cutler Pulzus Fitness a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület javára, és már szépen gyűlnek az adományok a tatabányai edzőteremben.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

Novemberben gyűjtést indított a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületnek a Cutler Pulzus Fitness, és a bejáratnál, a recepció mellett már szépen gyűlnek is a különböző felajánlások. Mint megtudtuk, száraztápot, konzervet, gyógyszereket, pokrócot, tisztító és takarítószereket várnak, hogy azokkal segíthessék az egyesületet, amely a tatabányai ebrendészeti telepet támogatja.

Szépen gyűlnek már a felajánlások (Fotó: Szűr Annamária / Kemma.hu)

A tervek szerint december elején adják majd át az összegyűlt adományokat. Az egyesület célja egyébként, hogy az ebrendészeti telepre leadott, illetve az utcán befogott állatok gazdához juthassanak, rendszeresen szerveznek nyílt napokat is. Következő programjuk az Állatok Karácsonya lesz, december 21-én. 10 és 15 óra között várják majd az érdeklődőket a Bogáncs utcai telepen.

Az edzőteremnek nem ez az első jótékonysági akciója: tavaly tavasszal ők is csatlakoztak az országos Cutler-hálózat kezdeményezéséhez, és a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályának gyűjtöttek egy lélegeztetőgépre, és össze is gyűlt az ehhez szükséges 8 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában