Labdarúgás

2019.08.25. 21:11

Hazai pályákon osztották a pofonokat a megye I-es csapatok

Valóban előnyt jelentett a hazai pálya a megye I-es csapatok számára, ugyanis az otthon szereplő csapatok nagy pofonokat osztogattak vendégeiknek.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Tovább robog a Vértesszőlős és a Tatabánya a megye I-ben. A Vértesszőlős a búcsú mellett a tataiak nótáját is elhúzta szombaton, ugyanis 5-2-re nyert a Tokaji-csapat hazai pályán. A Tatabánya alaposan visszavágott az Oroszlánynak az egyetlen vereségért. Az előző szezon ezüstérmese tehetetlen volt a tatabányai hengerrel szemben, és végül 7-0 lett a vége.

A forduló kiütése aztán mégsem ez volt, hiszen azt a Zsámbék mutatta be: 9-0-ra gyűrték le hazai pályán a sérülésektől és eltiltástól szenvedő Vértessomlót. A Nyergesújfalu is bemutatkozott a bajnokságban, első meccsén ráadásul sikerrel tette ezt, a Nagyigmándot 4-1-re verte a csapat.

Szintén hazai pályán tudott diadalmaskodni a Koppánymonostor a Kecskéd ellen. Ezen a találkozón már 3-1-re is ment a vendég gárda, de végül mégis a lila-fehérben játszó hazaiak diadalmaskodtak. A Bábolna és a Sárisáp is jó formában várta az egymás elleni derbit, végül a hazaiak 4-1-s sikert arattak, ezzel a Bábolna maradt veretlen. Így továbbra is a Tatabánya, Vértesszőlős duó vezeti a tabellát.

Eredmények

Vértesszőlős-Tata 5-2, Tatabánya-Oroszlány 7-0, Zsámbék-Vértessomló 9-0, Nyergesújfalu-Nagyigmánd 4-1, Bábolna-Sárisáp 4-1, Koppánymonostor-Kecskéd 4-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában