karate

2019.03.24. 07:26

A Renmei SE sportolói öt érmet hoztak haza Várpalotáról

A tatai Renmei Kyokushin Karate Sportegyesület növendékei öt érmet nyertek az országos Diákolimpia területi selejtezőjén, emellett mind a tíz indulójuk kvalifikálta magát az országos fináléra.

Kun Attila

A ....indulhatnak

Forrás: beküldött

Fotó: beküldött

 

A Renmei SE versenyzői az országos Diák­olimpia nyugat-magyarországi területi selejtezőjén, Várpalotán jártak. A versenyen 35 klub mintegy 300 versenyzője indult, a tatai egyesületet 10 sportoló képviselte. Ők összesen öt érmet nyertek.

Szelőczei Benjámin formagyakorlatban és pontszisztémás küzdelemben is a legjobbnak bizonyult, Andrikó Balázs testpajzsos fullkontakt küzdelemben nyert ezüst­érmet, míg Andrikó Antal és Nagy Varga Kornél egyaránt formagyakorlatban lett bronz­érmes.

Az egyesület további indulói (Traskó Dorina, Galambos Bence, Holy Bálint, Kovács Adrián, Kovács Kristóf, Molnár Gergő) ezúttal ugyan nem nyertek érmet, de a Renmei összes indulója kvalifikálta magát a veszprémi országos döntőre, amelyet április 6-án rendeznek.

Tízen indulhatnak az országos döntőn (Fotó: beküldött)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában