sakk

2019.02.17. 08:10

Továbbra is remekül szerepel a Géniusz

A harmadosztályú sakk csapatbajnokság Breyer-csoportjában megyei csapataink közül a Géniusz simán verte fővárosi riválisát, a Kisbár-Ászár döntetlent ért el Zsámbékon, míg a Nyergesújfalu a Páty, az Esztergom pedig a Fehérvár ellen veszített.

K. A.

Forrás: Shutterstock

Öt forduló után még három csapat hibátlan az NB II. Breyer-csoportjában, a 10 pontos trióból (Fehérvár, Géniusz, Törökbálint) azonban a Géniusznak van a legtöbb táblapontja, így listavezető. Az Esztergom a 6., a Kisbér-Ászár a 8., míg a pont nélkül álló Nyergesújfalu az utolsó, 10. helyen áll.

NB II., Breyer-csoport, 5. forduló

Nyergesújfalu VSE–Pátyi SE 4,5-7,5

A Nyergesújfalu pontszerzői: 1 pont: ifj. Gál Lajos, Mészáros Vilmos, Németh Csaba, Forgács Árpád; 0,5 pont: Meixner Ferenc.

Fehérvári SE–Esztergomi SC 7,5-4,5

Az Esztergom pontszerzői: 1 pont: Horváth Márió, Pásztor-Turák Péter, Pétervári Szabolcs, Szabó Márton Mihály; 0,5 pont: Kiss László.

Zsámbéki SBE–SE Kisbér-Ászár 6-6

A Kisbér-Ászár pontszerzői: 1 pont: Bánszegi Attila, Farkas Ferenc, Sarok Péter, Sebestyén Gábor; 0,5 pont: ifj. Erdei Lajos, László Balázs, Márkus József, Somody Péter.

Géniusz Tata-Naszály–HASE-Dobák Sándor 9-3

A Géniusz pontszerzői: Akóts Gábor, Bohus Ádám, Dibusz Domonkos, Dibusz Ferenc, Kovács Dávid, László Imre, Nagy Ferenc; 0,5 pont: Bagdi Tímea, Csordás Dávid, ifj. Szobi Géza, Pásztor Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában