jótékonyság

2018.12.21. 14:00

A Herman judokáinak most is helyén volt a szívük

Három nap alatt három helyszínre vitt adományt a Herman DSE Judoszakosztály nevében a szervező Schatz-Véber Erzsébet és segítője Mármarosi Hajnalka.

Kemma.hu

Ahogy tavaly, úgy az idén is bebizonyították a Herman DSE judokái, hogy helyén van a szívük. Elsőnek a Mosolygós Gyermekekért Alapítványnak adtak át 119 doboz adományt az Adventi téren december 17-én. Másodjára kedden a Szent Borbála Kórháznak vittek DVD-lejátszót, plüssöket, mesekönyvek, társasokat és egyéb más játékokat.

Harmadjára a Tatabányai Kós Károly úti Krízis Központnak vittek 38 doboznyi ajándékot, játékokkal megpakolva, és még volt az adományok között babaágy, számos plüssállat, babakocsi, valamint társasjáték is..

Schatz-Véber Erzsébettől megtudtuk, hogy sűrű három héten vannak túl: a mindennapos csomagolás, szortírozás, dobozolgatás mindössze 4 négyzetméteren fárasztó volt, de megérte, a visszajelzések pedig kárpótolják őket.

A Szent Borbála kórházat is meglepték (Beküldött fotó)

Erzsébet kiemelte, hogy mindenkinek nagyon szépen köszönik az önzetlen segítséget, az adományozást: az ismerősöknek, kollégáknak. A Herman DSE jövőre ismét folytatja a jótékonykodást, amely már igazi hagyomány lett számukra.

Rengeteg ajándékot gyűjtöttek, csomagoltak és osztottak ki ezekben a napokban (Beküldött fotó)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában