női kézilabda

2018.10.30. 21:42

Nem sikerült visszavágni a Dorognak: két gólos vereséget szenvedtek

A bajnokság hatodik fordulójában a Dorog azt a Mohácsot fogadta, amely néhány hete a Magyar Kupa második fordulójában három góllal ejtette ki őket.

W. P.

Fotó: Dallos István/ 24 Óra

A dorogi csapat a visszavágás reményében lépett pályára, ugyanakkor Bona Gergőnek több játékosát is nélkülöznie kellett a találkozón. A hiányzók nélkül felálló Dorog védelme azonban így is jól működött, mitöbb, a vendégek csak a hatodik percben szerezték meg az első találatukat.

Az első játékrész végén újra remekül teljesítettek, így 9-8-as eredménynél vonulhattak pihenőre a játékosok.

A második félidőt is jól kezdték, de a hátrányban kapus nélkül felálló Mohács három gólt szerzett, majd az egyenlítés után átvették a vezetést. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de az elfáradt hazai csapat két gólos vereséget szenvedett.

Bona Gergő: Ugyan ma nagyon sok hibát követtünk el, de mindent megtettünk a győzelemért. Sajnos nem szereztük meg a két pontot, de csendben dolgozunk tovább és fáradhatatlanul küzdünk az álmainkért.

Női Kézilabda NB I/B Nyugati-csoport, 6. Forduló

Dorogi ESE – Mohácsi TE 1888 16-18 (9-8)

Tata, Eötvös József Gimnázium Sportcsarnok, 110 néző, vezette: Gulybán O., Juhász D.

Dorog: Győri (kapus) – Imrei 3, Kosik 3, Szabó 10, Takács, Forgács K., Turák. Cserék: Stadler (kapus) – Előd, Tolvaj D., Markos, Molnár, Tolvaj G., Szittya.

Edző: Bona Gergő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában