karate

2018.10.09. 13:45

Országos versenyeken is megállják a helyüket a tatai kölyöksárkányok

Október 8-án egy éves születésnapját ünnepelte a tatai Kölyöksárkány Karate Klub. Az évfordulóra egy nagyszabású karate ünnepet szerveztek, melyre meghívták a környék számos Shotokan karate egyesületét.

Kemma.hu

Október 8-án nagyszabású, sportos programmal ünnepelte egy éves születésnapját a tatai Kölyöksárkány Karate Klub.

Forrás: Kölyöksárkány Karate Klub

 

Az egy éves „szülinapi bulira” a Tatabányáról, Szárligetről, Oroszlányból és Vértesszőlősről érkező klubok tagjainak közös edzést tartottak a tatai edzőtáborban.

Kerekes Balázs a klub vezető 3 danos edzője, ahogy azt a tata.hu idézte, elmondta: nagyon örül, hogy az egyesületnek az első éve is kiemelkedően sikerült, ugyanis nemcsak érdeklődőkkel és tagokkal vannak megfelelően ellátva, hanem kiemelkedő tehetségekkel is, akik már országos versenyeken megállják a helyüket. Azzal, hogy az Új úti iskolában tartják az edzéseket, felvállalták, hogy a fogyatékkal élőket is szívesen fogadják és számukra is fejlesztő mozgásedzéseket tartanak.

Az egyesület hétfőn és csütörtökön tartja edzéseit 17 órától az Új úti Diákotthon tornatermében, hétfőnként pedig fél héttől lehet részt venni a karaterobik edzéseken.

A torta sem hiányozhatott a szülinapról (Fotó: Kölyöksárkány Karate Klub)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában