Kyokushin

2018.10.21. 07:00

Hét aranyéremmel tértek haza a dorogi karatésok

A budapesti IKO Kyokushin Sportegyesület és a Dorogi Nehézatlétikai Club Kyokushin Karate szakosztálya Pilismaróton rendezte meg az I. Solfruit Kupát.

W. P.

Fotó: beküldött kép

A meghívásos utánpótlás-bajnokságon az ország különböző klubjainak képviseletében mintegy százötven versenyző lépett szőnyegre. A torna jellegéből adódóan nem csak felnőttek, hanem iskoláskorú gyermekek és óvodások is összemérték erejüket a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnokban. A népes mezőnyben a Dorogi Nehézatlétikai Club Kyokushin Karate szakosztálya tizennyolc versenyzővel képviseltette magát.

Kovács Dávid, Papp Attila és Tamási Kristóf – akik szintén jól teljesítettek – kivételével minden dorogi karatés érmet szerzett. Korcsoportjában Bartus Lili, Juhász Antónia, Pintér Veronika és Thot Regina is bronzéremmel fejezte be a küzdelmeket.

Az I. Solfruit kupán Hetzer Laura, Szabó Krisztina, Feczkó Márton és Verebes Tamás egyaránt ezüstérmet szerzett. A legfényesebb, aranyszínű medáliákból hét jutott a dorogi csapatnak. Fehérvári Jázmin, Bakos Ádám, Bauer Botond, Bauer Kristóf, Erdei János, Juhász Gábor és Mátyás Gergő is a dobogó legfelső fokára állhatott a dorogi csapatból.

Minden korosztály összemérhette erejét Az I. Solfruit kupán (Beküldött kép)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában