brigetio

2018.08.08. 13:21

Sportágbörzével várták a kikapcsolódni vágyókat

Sportos napot tartottak a Brigetio Gyógyfürdőben, ahol a fürdőzők a pihenés mellett megismerkedhetnek egyebek közt a Komáromban elérhető sportágakkal.

N. T.

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Brigetio Gyógyfürdőben az amatőr strandröplabdások versenyét, amelyre 4 + 1 tagú csapatok jelentkezését várták. Kikötés volt, hogy legalább egy hölgy legyen a csapatban. Hat gárda mérkőzött meg az elsőségért. Végül nagy küzdelmek után első helyen a Gizdák, második helyen a Homokugrók végeztek, a dobogó harmadik fokára pedig a Sivatagi Röpcsigák állhattak fel.

A Komárom Városi Sportegyesület (KVSE) ritmikus gimnasztika szakosztálya vízitornára várta a vendégeket, valamint bemutatót is tartottak, emellett a gyerekek és felnőttek egyaránt megismerkedhettek a KVSE sportlövő szakosztályával is.

A Szigetköz is házhoz jött szombaton, ugyanis a gyógyfürdő vendégül látta a mosonmagyaróvári Futura Élményközpontot, Magyarország egyik legnagyobb tudományos játszóházának utazó változatát. A Futura Kaland Doboz egy csaknem 40 méteres kacskaringós szűk járat, egy pici dobozba préselve, egy különleges utánfutón. A játszóház a gyerekek számára igazi kalandos élményt szerzett.

– Rengetegen látogattak el hozzánk. Nehéz megmondani, hogy elsősorban a nagy meleg miatt vagy a rendezvényük keltette-e fel a vendégek figyelmét, de úgy készült a gyógyfürdő, hogy a pihenés mellett egy plusz szolgáltatást is nyújtson az érdeklődőknek a hétvégén – mondta Radics Török Tímea, a Brigetio Gyógyfürdő marketingvezetője.

Egészségnap

Visszatérő program minden évben a Brigetio Gyógyfürdőben az egészségnap, amellyel a fürdőzők figyelmét szeretnék felhívni az egészséges életmódra. Szombaton 10 órakor kezdődnek a programok a strand részen, ahol elsősorban a gyógyászati részleg dolgozói ingyenes vérnyomás- és vércukorméréssel, frissítő masszázzsal várják a vendégeket. Ismét megnyitja kapuit a Mesterporta is, ahol különböző mesterségek bemutatóival is kedveskednek a fürdőzőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában