paralimpia

2018.03.13. 19:53

Az éjszaka közepén áll rajthoz Tata büszkesége Phjongcshangban

Magyar idő szerint hajnali fél kettőkor kezdődik a tatai síelő, Balogh Zsolt részvételével megrendezett óriás-műlesiklás, amelyet élőben is követhetnek az érdeklődők.

kemma.hu

Forrás: Facebook/Balogh Zsolt

– A kedvezőtlen időjárási körülmények miatt (17 fok!) nem csak előrébb hozták a versenyszámot, hanem a lányokkal is összevontak bennünket; ez megint csak nehezítő körülmény, hiszen az amúgy sem tökéletes pályát ők már elhasználják előttünk, de ez van. A jó szakács abból főz, ami jutott neki – írta közösségi oldalán a vak parasíelő, akinek abban az óriási megtiszteltetésben volt része, hogy – segítőjével, Bocsi Bencével együtt – vihette a magyar zászlót a pjongcsangi téli paralimpia pénteki megnyitóján.

Aki szeretne élőben szurkolni Zsoltéknak, megtehetik, hiszen a versenyt " target="_blank" rel="noopener nofollow">a paralimpia hivatalos Youtube-csatornáján élőben is nyomon lehet követni. A tatai sportoló a 16-os rajtszámot viseli majd a futamon, és előreláthatólag 2 óra 20 perckor kerül majd sorra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában