küzdősportok

2017.10.21. 11:33

7 érmet pofoztak össze az országos bajnokságban a tatabányai harcművészek

A tatabányai Mega Tech SE sportolói öt ezüst- és két bronzérmet nyertek az elmúlt hetek országos bajnokságain, Nagykanizsán, Bükön és Budapesten.

Kun Attila

Varga Miklós (balra), Sebestyén Laura, Pukló Csilla, Tóth Enikő és Bányász Adrián

Forrás: MW

A közelmúltban Nagykanizsán rendezték a serdülő ökölvívó magyar bajnokságot, ahol a Mega Tech SE két versenyzője, Nagy Roland és Tóbiás Dávid Csaba lépett szorítóba, képviselve Tatabánya városát. Nagy Roland azonnal a korosztályos magyar bajnokkal találta magát szembe és szoros, 3:2 arányú pontozással búcsúzott a versenytől.

Tóbiás Dávid Csaba mindenféle korábbi versenytapasztalat nélkül érkezett Zala megyébe. Ennek ellenére győzelemmel kezdett és beverekedte magát a döntőbe, ahol a diákolimpiai bajnok, magyar bajnok és válogatott versenyző ellen nagy csatában szenvedett 3:2 arányban vereséget. Élete első versenyén így is magyar bajnoki ezüstérmet szerzett.

Varga Miklós (balra), Sebestyén Laura, Pukló Csilla, Tóth Enikő és Bányász Adrián
Forrás: MW

A következő versenyhelyszín a vas megyei Bük volt, ahol a női ökölvívó magyar bajnokságot rendezték. Az ifjúságiaknál Sebestyén Laura és Tóth Enikő, a felnőtteknél pedig Pukló Csilla szállt ringbe és mind a hárman győzelemmel indítottak. Laura és Enikő nem bízták a pontozókra a döntést és idő előtti győzelmeket arattak, míg Csilla hatalmas csatában pontozással jutott tovább. A következő mérkőzésén búcsúzott ugyan, de így is bronzéremmel térhetett haza. A két ifjúsági korosztályú versenyző a döntőben már nem tudott győzni, de a bronz mellé begyűjtöttek további két ezüstérmet.

A tatabányai versenyzők az elmúlt hétvégén Budapestre utaztak, ahol a muaythai utánpótlás magyar bajnokságon vettek részt. A Mega Tech SE versenyzői Ocskai Dominik révén bronzérmet szereztek, míg Krüpl Noel és Mészáros Alex egyaránt ezüstéremmel térhetett haza. Azt is érdemes megemlíteni, hogy Alexnek is ez volt élete első versenye, ahol is a tavalyi magyar bajnokot a második menetben térd ko-val búcsúztatta és a döntőben is csak erősen véleményes pontozással veszített.

A versenyzőket Bányász Adrián és Varga Miklós készítették fel a megmérettetésekre.

A Mega Tech SE az Árpád utca 17. alatt tartja edzéseit, ahol hétfőn, szerdán és pénteken 17:30 órától a gyerekek, 19 órától pedig a felnőttek tréningeznek. További edzésidőpontokról a helyszínen tájékozódhatnak az érdeklődők.

A versenyeken a Pál-Ferr Box Kft., a Hórusz Globál Kft., a Gege Hungary Kft., a Vértes Copy Plusz Kft., a Tröszti Klub Étterem, a Bencze Travel Kft., a Gótika 99 Kft., a Pomodoro Étterem, és a Scitec Szaküzlet Tatabánya-Tata támogatta a Mega Tech SE csapatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában