This is Sparta!

2017.09.28. 14:53

Spártai kihívás elé néz Maráz Zsuzsanna, az esztergomi ultrabajnok

Szeptember 29-én rajtol a Spartathlon, az egyik legrangosabb ultraverseny. Maráz Zsuzsanna ultrafutó is nekivág a 246 kilométernek.

Sz. Sz.

Maráz Zsuzsanna többszörös ultrafutó bajnok és immár Príma Közönségdíjas esztergomi sportoló is indul az itthoni idő szerint pénteken hat órakor rajtoló Spartathlonon.

A nívós ultraversenyt az ókori nagy futó, Pheidippidész Athén-Spárta közötti útjának tiszteletére rendezik meg 1983 óta. A magyar csapatnak létrehozott közösségi oldalon az indulóknak lehetőségük volt röviden elmesélni a történetüket.

Zsuzsanna a Príma Gála estéjén elmondta, hogy nagy benne az izgalom, hiszen a magyarok között is nagy ellenfelekkel áll majd a rajtvonalhoz, például a szintén elképesztő teljesítményekkel büszkélkedhető Lubics Szilviával, aki nemrég végigfutott a világ legkeményebb versenyének tartott Badwateren.

A közönségdíj átvétele után Zsuzsanna videóüzenetben köszönte meg olvasóinknak a rengeteg szavazatot, és elmondta azt is, hogy a görögországi versenyre is elviszi magával azt a sok szeretetet, amit kapott.

Zsuzsanna versenyzését a Kemma.hu-n is nyomon követheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában