megyei sikerek

2017.09.16. 08:56

Nyergesi sportoló állt a dobogó legfelső fokára a tájfutó EB-n

Megyei versenyzőink szépen szerepeltek a Litván Rádióamatőr Szövetség bajnokságán, amelyen hazánkat 17 versenyző képviselte hét kategóriában.

Zs. K.

Fotó: Zs. K.

Csaknem 300 versenyző részvételével rendezte meg a Litván Rádióamatőr Szövetség az Európa Bajnokságot, amelyen hazánkat 17 versenyző képviselte hét kategóriában.

Megyénket Brunner Sándor, László Károly, Lászlóné Hornyai Piroska, Mucsi Mihály, Radics Anna és Krajcár Lajos képviselte. Az első napon a Foxoring versenyen a nyergesújfalui László Károly állhatott a dobogó legfelső fokára. A második napi sprint versenyen pedig Nagy Béla harmadik helyezést ért el.

Ezt követően a klasszikus versenyszámok következtek, itt Mucsi Mihály a második helyet szerezte meg az RH versenyszámban, majd a következő napon a dobogó harmadik fokára állhatott fel szintén RH versenyszámban. Csapatban, W50-es kategóriában Zarnóczay Klára és Radics Anna, M60-es kategóriában pedig László Károly, Nagy Béla és Kovács Attila Gábor vehette át az ezüstérmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában