cirkuszfesztivál

2017.09.29. 06:46

Nemzetközi cirkuszfesztiválon dobnak nagyot a tatai akrobatikus kosarasok

Szeptember 29-én kezdődik Kínában a 16. Wuqiao Nemzetközi Cirkuszfesztivál. Az eseményre a magyar Face Team Akrobatikus Sportszínház is meghívást kapott.

kemma.hu

Forrás: faceteam.hu

A rangos nemzetközi fesztiválon 31 társulat lép majd fel, akik 18 országból érkeztek.

– Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy eseményre kapott meghívást a csapatunk. Egy németországi fellépésünk nyűgözte le az egyik szervezőt, aki a közönség soraiban ült, majd pár nappal később érkezett egy meghívó tőle. Örülök, hogy a mi előadásaink iránt is érdeklődnek a világ vezető cirkuszosai, sokat dolgoztunk azon, hogy elkápráztassuk majd őket Kínában. Az pedig külön megtiszteltetés, hogy szerepet kapunk a cirkuszfesztivál nyitógálájának programjában is – nyilatkozta a Blikknek Takács Áron, a társulat alapítója.

Mindenkit elkápráztatnának
Forrás: faceteam.hu

A tatai Eötvös József Gimnázium korábbi diákja 2004-ben rakta össze a Face Teamet. A tévénézőknek ismerősek lehetnek a Csillag születikből, de a Britain’s Got Talentben is megfordultak már. A fiúktól az akrobatikus zsákolások mellett a humor sem áll távol: legutóbb a népszerű rapperrel, Curtisszel bolondoztak.


A fiúk mindig fantasztikus műsorral készülnek, az egyik tehetségkutatóban például " target="_blank" rel="noopener">ezzel a műsorral léptek fel.


Kína egyik legismertebb cirkuszi fesztiválja kétévente kerül megrendezésre, amelyen a világ legnagyobb cirkuszainak vezetőiből álló, tízfős zsűri bírálja a produkciókat az artistáktól, a légtornászokon és bohócokon át az új stílusú cirkuszi előadásokig. A bírák hat különböző országból érkeznek, olyan szervezetekből, mint például a Moszkvai Nagycirkusz, az amerikai Firebird Productions, vagy a Kínai Akrobaták Szövetsége.

Az eredményhirdetés és a zárógála október 8-án lesz, amelyről a Face Team a saját videó blogjában tudósít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában