Változatosság

2024.02.04. 11:02

Színesebbé teszi a város kulturális életét az új komáromi közhasznú Kft.

Január 1-én indult útjára a Komáromi Kulturális Nonprofit Közhasznú Kft.

Kemma.hu

 Azzal a céllal hozta létre az önkormányzat és a Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft., hogy kezébe vegye, koordinálja és sokoldalúbbá, színesebbé tegye a város kulturális életét. Rengeteg programjuk volt eddig is a szervezet bázisának otthont adó Generációk Házában, az Arany 17.-ben. Rendezvényközpont irányítását is ellátják, igyekeznek minél több tartalommal megtölteni ezeket az intézményeket. 

Hajnal Dórától, a Komáromi Kulturális Kft. ügyvezetőjétől a komarom.hu megtudta, hogy a szervezeti felépítés kibővült, a létesítményekkel együtt új feladatok is adódtak. Ezeket a megbízásokat Csöppüs Dóra rendezvényszervező, Józsy Judit rendezvényszervező és játszóházvezető látja el. Az épületek működtetését Gál László végzi, aki emellett művészeti tevékenységekkel színesíti a társaság munkáját. 

– Egy kis csapat vagyunk, mely most már technikai munkatárssal, hangosítóval és számviteli ügyintéző munkatárssal is bővült, így igyekszünk lelkiismeretesen, új ötletekkel előállva, kreatívan végezni a ránk bízott feladatokat – hangsúlyozta Hajnal Dóra. 

A csoport a jövőben, továbbra is a főbb nemzeti és jeles napokhoz kapcsolódó ünnepi műsorokat koordinálja, emellett programjaikkal minden korosztályt szeretnének kiszolgálni. 
– Szeretnénk felkarolni a gyermekeket, a családokat és olyan programokat szervezni, ahol a művelődés mellett a szórakoztatásra és a kikapcsolódásra is mód nyílik – tette hozzá az ügyvezető. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában