Színház

2023.08.30. 18:23

Őszi évaddal folytatja az Esztergomi Várszínház

Ősszel további három darabot mutat be az Esztergomi Várszínház. A királyvárosi teátrum szeptemberben, októberben és novemberben is szórakoztatja a publikumot, melyet az időjárásra való tekintettel a Dobó Katalin Gimnázium aulájába várnak.

Kemma.hu

Az Esztergomi Várszínház őszi évadának helyszíne a Dobó Katalin Gimnázium aulája lesz

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Szeptember 10-én indul az Esztergomi Várszínház őszi évada, amikor is a Petőfi 2000 Produkció bemutatja a Szabadság, szerelem című összeállítást. Ebben a 19. századi legnagyobb magyar lírikus mellett, felesége Szendrey Júlia és Ady Endre versei szólalnak meg a könnyűzenei élet kiválóságainak tolmácsolásában. Bónusz, hogy ezt az darabot 15 órakor ingyenesen lehet megtekinteni. 

Október 15-én a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar szórakoztatja a közönséget, amikor Lehár gálaestet tartanak Benedekkfy Katalin szoprán szólista főszereplésével. November 19-én egy fantasztikus musical show-val zárul az évad, mely előadásnak a Csillagok Párizsból címet viseli. Mindhárom bemutató 21 órakor kezdődik. Az őszi évad eladásairól bővebben az Esztergomi Várszínház közösségi oldalán lehet bővebben információt kapni.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában