Merítés-díj

2023.07.18. 11:49

Most az olvasók tehetik győztessé az esztergomi írónőt

Számos regény szerzője, Schmöltz Margit bekerült a moly.hu által alapított Merítés-díj idei jelöltjei közé. Az esztergomi író a Kék imágó című ifjúsági regényével került be a legjobb tíz közé.

Kemma.hu

Az esztergomi írónő a Kék imágó című regényével vált jelöltté

Forrás: Beküldött

A frissen megjelent könyvek értékelésével, elemzésével is foglalkozó moly.hu már hosszú évek óta az egyik legdinamikusabb magyar könyves tematikájú portál. Ez a könyves közösség adja évente az úgynevezett Merítés-díjat, egyrészt szakmai, másrészt közönség általi elismerés formájában. A 2023. évben az ifjúsági könyvek kategóriájába beszavazták Schmöltz Margit Kék imágó című regényét.

A szerző egy nem akármilyen tíz legjobbakat összesítő csoportba került be, amely listán szerepel többek között Király Anikó, Kemendy Júlia Csenge, On Sai vagy Kemény Gabi. Rossz hír a jóban, hogy Schmöltz Margit művére (vagy a többi íróéra) e voksolásban csak azok szavazhatnak, akik a kiírás előtt már regisztráltak a moly.hu oldalán. A tízes listát és a szavazást ide kattintva lehet elérni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában