Malom és Kacsa

2023.03.27. 17:25

Új társával fűszerezi meg a tatai vacsoraestet a tehetséges zenész

Nincs is jobb, mint összekötni két nagyszerű élményt: például a gasztronómiát és a zenét. Jól tudják ezt a Malom és Kacsában is, ahol élőzenés vacsoraestek várják a vendégeket.

Kemma.hu

Lénárt Míra és Polgár Patrik március 30-án lép fel a Malom és Kacsa vacsoraestjén

Forrás: vaol.hu

Fotó: Takács Vilmos

Miközben a tatai Quack-kért szoríthatunk a Dalban, március 30-án egy korábbi versenyző érkezik Tatára: a 2020-as idény döntőse, Polgár Patrik. A tehetséges zenész és új társa, Léhárt Míra tavaly óta varázsolja el együtt a közönséget akusztikus koncertjeikkel. Ezúttal a Malom és Kacsában lépnek fel, ahol csütörtökönként Music Corner, vagyis élőzenés vacsoraest várja a vendégeket. 

− Egy énekes megtalálása nem könnyű feladat. Megtalálni azt az embert, aki szakmailag és emberileg is passzol és még kellő kitartással és elhivatottsággal is rendelkezik, nem egyszerű. Míránál úgy éreztem, működhetnek ezek a dolgok. Ez a formáció mindkettőnk életében a legfontosabb zenei ügy, megbeszéltük a rövid és hosszú távú terveket - és a céljainkat is, ezek tisztázása elképesztően fontos – magyarázta Patrik a közelmúltban a vaol.hu-nak.

Ráadásul Míra személyében Patrik nemcsak egy énekest, hanem egy teljeskörű alkotótársat is nyert, hiszen ő is ír dalokat, zenéket, dalszövegeket, sőt a hamarosan megjelenő új dalunkat is már ketten írták, szóval a közös alkotómunka is jól működik náluk.

Nagyon jó most ilyen hangulatban és ilyen intenzív munkatempóban dolgozni, mindig is így képzeltem el, nagyon boldog vagyok, hogy végre úgy haladunk, ahogy szeretném

– mondta Patrik. A duó egyébként a Petőfi rádióba is bekerült, sőt, az Újrakezdés című dalukat mintegy 10 regionális rádió – még határon túliak is – játsszák.

Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház
Tata, Tópart utca 19.
Szálláshely: A műemlékvédett épületegyüttesben két exkluzív, ízlésesen berendezett apartman várja a szállóvendégeket. 
Gasztronómia: Klasszikus ízek modern tálalásban, szezonális fogások és desszertkülönlegességek egy helyen.Az ételintoleranciával együttélőknek, tudatos életmódváltóknak, ínyenceknek egyaránt. Itt mindenki jól lakik! A heti menü és a vasárnapi reggelikínálat elérhető a honlapjukon
Programok:  Malom és Kacsa honlapján folyamatos frissülnek a programajánlatok is, de érdemes a bisztró és rendezvényház Facebook-oldalát is követni további érdekességekért, exkluzív tartalmakért. 
Rendezvényhelyszín: Céges rendezvények, esküvők, csapatépítő tréningek ideális helyszíne, páratlan természeti és épített környezetben. 
Asztalfoglalás: 06203214664, vagy a Malom és Kacsa honlapján 

(Hirdetés)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában