Előadás

2022.07.19. 14:40

Fun Fiction: humor és tánc a szabatéri színpadon

A Tatai Szabadtéri Színpadon július 30-án este fél kilenctől az Experidance Társulat alapítója, Román Sándor Fun Fiction (Szórakoztató fikció) című darabját láthatják az érdeklődők. Az egyfelvonásos produkció 75 perces.

Kemma.hu

A táncelődásnak az Angolkert ad otthont

Forrás: Román Sándor Entertainment

A Magyar Köztársaság Érdemrenddel kitüntetett rendező és koreográfus a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja. A Román Sándor Entertainment társulat legújabb darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitt színpadra. A főhős az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy. Nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. 

Mindig elbűvölő, elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen? A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja. A Fun Fiction-ben rengeteg a humor és a fergeteges tánc. Még a legborúsabb napokon is vidámságot és nevetést csal a nézők arcára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában