forgatás

2021.08.12. 11:46

Bódi Margóék is Tardoson buliztak a jó Laci betyárral (fotók)

Mulatós sztárok adták egymásnak a kilincset a héten Tardoson, ahol tévéfelvételek zajlottak. Az énekeseket a jó Laci betyár és Bunyós Pityu várta.

Sz. A.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

Nótaszótól volt hangos az elmúlt napokban Tardos központja, ugyanis a hét elejétől itt forgatták az Eszem-iszom, dínom-dánom című műsor felvételeit. A több napon át tartó felvételek során számos mulatós sztár fordult meg az aprócska településen, hogy szórakoztassa a vendégeket, később pedig azokat, akik a tévéképernyők elé ülnek a kedvükért.

A helyszínen láthattuk, hogy a jó Laci betyár és a szombaton Csémen is fellépő Bunyós Pityu voltak a felvételek házigazdái, de mellettük énekelt itt Bódi Guszti és Margó is többek között, ahogy a megyei kötődésű Szega Zoli is például.

A szerdai Sláger TV-" target="_blank" rel="noopener noreferrer">forgatásra a Kemma.hu is beleshetett, sőt, interjúkat is készítettünk a helyszínen, ezeket pedig hamarosan el is olvashatják majd hírportálunkon, de elöljáróban annyit elárulunk: a fellépők pillanatok alatt levették a lábukról a vendégeket a Kemencés Fogadóban, így szinte azonnal együtt énekelték a különböző mulatós slágereket a sztárokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában