koncert

2021.08.03. 08:46

Egy legendás ruhadarab bánta a Sziámi komáromi koncertjét

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar lépett fel a Brigetio Taverna szabadtéri színpadán.

K. D.

Müller Péter Sziámiék nagy sikert arattak Komáromban

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

A jó hangosításnak köszönhetően a közelben lakók akár otthonról is élvezhették a koncertet, de sokan inkább a helyszínen táncoltak a dallamokra. Akik a taverna felé sétáltak, csak úgy véletlenül, többnyire nem mentek tovább, „ottragadtak” Müller Péter Sziámi bűvkörében, akit elszakadt inge sem akadályozott.

Müller Péter Sziámiék nagy sikert arattak Komáromban
Fotó: K. D. / 24 Óra

Kiderült, a harmincesztendős ruhadarab korára való tekintettel adta meg magát, az előadó pedig lelkes, varrni tudó, vállalkozó szellemű résztvevőket is keresett két szám között, akik esetleg megfoltoznák az inget. Hogy az ing sorsa mi lett, nem tudni, de legalább Testből testbe vándorolt a lélek, majd a Ha című dallal öntött lelket abba, aki esetleg elkeseredett volna.

 

A kiadós, több mint másfél órás koncert utolsó száma egy Európa Kiadó-sláger, a Bon Bon Si Bon Bon volt, egy kicsivel nyugodtabb feldolgozásban az eredetinél.

A Comorra hagyományőrző egyesület egy pályázat segítségével egész nyáron érdekes programokkal várják az érdeklődőket a Brigetio Tavernában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában