fesztiválszezon

2020.07.30. 15:35

500-as limittel, de a Tankcsapda és a Punnany Massif biztosan fellép Esztergomban

A Szent István Napok szervezői egyeztetnek az augusztusi rendezvénysorozat felllépőivel a koncertekről a július 30-i bejelentés után.

P.O. Z.

Rengetegen voltak kíváncsiak az Esztergomban fellépő Tankcsapdára.

Fotó: Walczer Patrik/24 Óra

A hosszú évek óta hagyományosan a Nagy-Duna sétányon található Rugby Club Hotelnél tartott augusztus 20. körüli időszak programjai idén jelentősen csorbulni látszanak a kormányzat július 30-án hozott döntése alapján. Ebben ugyanis többek között az szerepel, hogy továbbra is fenntartják az 500 fő feletti zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó tiltást.

Az esztergomi Szent István Napok idén pedig úgy készült, hogy a legnépszerűbb együttesek és előadóik lépnek fel a folyóparti helyszínen. A Szent István Napok megyénk legnagyobb tömegeket vonzó augusztusi rendezvénye szokott lenni. A korlátozások fenntartása gyakorlatilag az idei fesztiválszezont is felszámolta egyben, ugyanakkor több fellépőnél bizonytalanná tette a koncertek megtartását.

A szervezők július 30-án a Kemma.hu-nak és a 24 Órának adott rövid tájékoztatásban elmondták, hogy az 500 fős limitet betartva a Punnany Massif augusztus 15-ei és a Tankcsapda augusztus 16-i koncertjét megtartják, az Anna and the Barbies, Radics Gigi, a Kárpátia és Charlie fellépése még tárgyalás alatt van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában