koncert

2019.03.02. 12:20

Fergeteges hangulatot varázsolnak a húszas évek jegyében

Ismét alig egy órányi közelségbe, vagyis Budapestre látogat a Postmodern Jukebox.

Kemma.hu

A közelgő 2020-as évek beharangozására, a híres idő visszapörgető Postmodern Jukebox néven ismert zenei formáció körbe fogja járni a bolygónkat 2019-ben a Welcome to the Twenties 2.0 Tourcímű turnéjukkal. Budapesten március 13-án a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.

A turné célja, hogy felkészítse a világot egy új évtizedre – egy olyan évtizedre, amelyben a PostmodernJukebox megalkotója, Scott Bradlee reményei szerint az elmúlt generációk zenéjének jellemző stílusához és szakmabeli tudásához térünk majd újra vissza.

– Legutoljára a húszas évek a jazzt adták nekünk, Amerika egyetlen igazi művészeti formáját – kérdezi Bradlee annak apropóján, hogy ki tudja, mit hoznak a 2020-as évek – Egy biztos, hogy a legtöbb embernek már elege van a kattintásra csábító főcím sorokból, az esztelen valóság showkból, és az okostelefon függőségből, melyek csak arra voltak jók, hogy elidegenítsék egymástól az embereket az elmúlt évtizedben. Mi arra használjuk a kis popkultúra kuckónkat, hogy megkérjük az embereket, felejtsék el a problémáikat, és jöjjenek el bulizni velünk egy estére, ezzel megünnepelve az igazi zenei tehetséget és az időtlen stílust – élőben és a való életben.

A Postmodern Jukebox a Welcome to the Twenties 2.0 Tour című turnéjával közel 250 városban fog fellépni igazi Twenties 2.0 partihangulatot teremtve. Bradlee így tüzeli a közönséget: „Készüljetek a legszenzációsabb Húszas Évek partijára!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában