jótékonyság

2017.07.21. 20:12

Így fogadták a Facebookon gyűjtött félmilliót az állatvédők – videó

Péntek délután adták át a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat részére szóló félmillió forintos adományt a vértesszőlősi Diego áruház dolgozói. A pénzt a menhelyen lévő állatok élelmezésére és gyógyítására fordítják majd.

kemma.hu

Az ötletgazdák (b-j): Balázs Dániel, Köteles Imre és Wágner Dávid

Forrás: Diego

Az 50 kilogramm állateledelt és a félmillió forint összegű adományt a Diego dolgozói péntek délután juttatták el „rendeltetési helyére”. Az állatotthon kis lakói számára már ismerős lehetett az eledeles zsákok zörgése, hiszen pillanatok alatt ott termettek az érkezők körül.

Az állatotthon vezetője, Zsigáné Marosi Éva meghatottan mondott köszönetet a Facebook-felhívásra beérkezett like-okért.

– Nagyon meglepődtünk, és nagyon-nagyon szépen köszönjük. Az egész országot megmozgatta, amit ez a három fiatalember véghezvitt. A menhelyen 70 kutyus van, közöttük sok a a beteg vagy sérült kutya, a műtétek viszont nem olcsók. A beteg vagy allergiás kutyáknak különleges tápra is szükségük van. Ezt mind tudjuk most finanszírozni. Nincsenek szavak, amivel ezt meg lehetne köszönni – mondta portálunknak Zsigáné Marosi Éva.

Rajtuk is segít az adomány
Forrás: Diego

A különleges kezdeményezésről elsőként a kemma.hu számolt be, és a kevesebb mint egy nap alatt összegyűlt 138000 like az egyhetes határidő végére csaknem megduplázódott: 243000 kedvelés érkezett a három vértesszőlősi fiatal felhívására. A Diego vezetősége, látva a felhívás nemes célját, az ügy mellé állt, és megduplázta az összegyűlt pénzt. Így félmillió forintban részesültek a Tappancs Állatotthon kis lakói.

Az eseményt a lakberendezési áruház Facebook-oldalán élő streamen is nyomon lehetett követni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában