Komárom-Esztergom

2024.05.18. 21:00

Programajánló vasárnapra

Vasárnap is sok programot tartanak vármegyeszerte. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Baj

Májusfadöntést rendeznek vasárnap a településen. 18 órakor lesz a májusfa kitáncoltatása, döntése, 19 órától pedig fellép a Schwab’N’Roll zenekar az IKSZT udvarán. A Baji Böllérek egytálétellel készülnek.

Dorog

Parkolópartit rendeznek a közösségi ház parkolójában. A rendezvényen a Tábor a mosolyodért tábort lehetett támogatni. A program vasárnap 18 órakor kezdődik. Az esemény batyus jellegű.

Komárom

Pünkösdi sétáltató napot szerveznek a Rex Komáromi Állatvédő Alapítványnál. A program vasárnap 10 órakor kezdődik. A sétáltatókat limonádéval és zsíros kenyérrel várják.

Szomód

A helytörténeti egyesület és a református gyülekezet olimpiai emléktábla avatást szervez a református parókiánál. A program vasárnap 12 órakor kezdődik. A táblával a 100 évvel ezelőtt a párizsi olimpián indult két magyar résztvevőre, Toldi Nagy Sándor atlétára, diszkoszvetőre, és Szomjas László lövészre emlékeznek. Az avatón az érintett családtagok is részt vesznek. A megemlékezés után Szomjas László emléktábláját egy kirándulással egybekötve elviszik a Neszmélyi Arborétumba és elhelyezik a kijelölt helyére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában