Kemma.hu podcast

2024.05.24. 18:46

Motiváló mankók az élethez - PODCAST

Együtt jobban-Együtt dobban címmel jótékonysági, egyben motivációs konferenciát szerveztek a tatabányai Tulipános Házban. A program egyik megálmodója, Zámbó Norbert beszélt a programszervezés körülményeiről, a neves előadókról és saját motivációjáról is, ami kellett ahhoz, hogy létrejöjjön a rendezvény.

Kemma.hu

A Kemma-podcast legújabb adásából kiderül, hogy Jakupcsek Gabriella szerint hogyan néz ki a napos B oldal. – Hidd el nekem, tényleg van élet a negyven után! Elmúltam hatvan, szóval csak tudom. Persze nem mondom, hogy az elmúlt két évtized sétagalopp lett volna. És a következők is bőven tartogathatnak nehézségeket, mégis azt mondom, a B oldal igenis lehet napos – nyilatkozta.

Szalay Ádám „A boldogság két legfontosabb valutája” című előadásán kiderült, mit tehetünk, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ő egyébként motivációs előadó, tréner. Több ezer embernek segített a Sikerkód tréninggel sikeresebbé, eredményesebbé válni. A legtöbben valószínűleg a TV2-ből ismerik, ahol a Naplónak volt a munkatársa, főszerkesztője, riportere. Ádám közel 15 éve a kommunikációs stratégiák mestere, 20 évnyi televíziós tapasztalattal osztja meg velünk értékes tudását.

Zábráczki Dóra bőrműves- tervező beszélt arról, hogy szenvedélyből hogyan lett üzlet. Vagyis arról, hogyan lehet olyan munkát találni, amit élvezünk. A RAZABRA® magyar kézműves termékmárka megálmodója két gyermek édesanyja. Gyermekkorától vonzotta a kézművesség, már fiatalon elindította saját vállalkozását. Több kézműves szakmát is kitanult. Táskáit mandalával, magyar és saját motívumokkal díszíti, ami felér egy bőrszobrászattal. Munkái jelen vannak New Yorkban, Európa szerte.

Lukács András a semmiből milliárdos üzletet csinált. Az épületgépészeti mérnök, KEVM Mérnöki Kamara Épületgépészeti Szakcsoport elnöke, kertészmérnök, rally autóversenyző, férj és apa, LHG Kft. tulajdonosa, ügyvezetője. 35 éve indította családi vállalkozásukat szinte a semmiből. Fő tevékenységük a hűtött és hűtetlen üzletberendezések értékesítése, a legmodernebb és legbiztonságosabban üzemeltethető hűtéstechnológiai rendszerek tervezése és kivitelezése. Célja, a maximális elégedettség, megfelelés a magas szintű elvárásoknak, folyamatos, kölcsönös együttműködés. Ez igaz az élet minden területére.

A belépőjegyek árából, illetve a támogatásból befolyt összeggel az ITT-HON-KA ; Mert úszni tudni kell (Utánpótlásért Vértes Sport Egyesület) ; Az álmok valóra válnak Alapítvány (Lilla); Turul’s Miners SE-t lehetett támogatni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában