A nap legfontosabb hírei

2024.05.25. 20:47

Amíg aludtál, valakit elgázolt a vonat

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Ott voltunk, amikor eldörrent az első ágyú a Tatai Patara megnyitóján. Szombat délelőtt kezdődött el a nagy tatai török-magyar harc. Fotókat és videót is hoztunk a 16. Tatai Patara eseményeiről. Sőt, még Facebook élő bejelentkezéssel is megleptünk benneteket.

Beszámoltunk róla, hogy embert gázolt a vonat Tatabánya és Szárliget között az éjjel. A vonatgázolás áldozata vélhetően egy férfi, aki öngyilkossági szándékkal tartózkodott a síneken. Még nem sikerült őt azonosítani.

Megírtuk megmutattunk, hogy különleges sapkában, a Real-verő legendával fotózkodott Orbán Vikor. A miniszterelnök és Tatabánya ikonikus lagdarúgólegendája, Szabó György, mindenki Gyurikája is támogatásáról biztosította ugyanis Gál Csabát, Tatabánya Fidesz-KDNP-s polgármesterjelöltjét.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Szívszorító kérést tolmácsoltunk a nagybeteg baji kislány édesanyjától. Kinga hét sztrók után éber kómába esett, nem reagál se a beszédre, sem az érintésre. A hét sztrók, valamint a közelmúltban elvégzett agyműtét után most újabb küzdelem vár az 5 éves kislányra.

Mit tudhatott Magyar Péter politikai szövetségese a milliárdokat eltüntető bűnszervezet ügyleteiről? Nemcsak Magyar Péter élettársának édesanyja és egyben bizalmasa, hanem pártjának alapítója, Deák Boldizsár is belekeveredett az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb csalási botrányába – ez derül ki a milliárdos piramisjáték ügyében fellelhető iratokból, számol be a Magyar Nemzet.

Szigorú szabályok szerint működik a videóban bemutatott magyar börtönkonyha. A Budapesti Fegyház és Börtön konyháján rengeteg fogvatartott dolgozik. Videós tartalom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában