Öngyilkos lehetett

2024.05.25. 10:25

Nem tudták azonosítani az éjszakai vonatgázolás áldozatát

Embert gázolt a vonat Tatabánya és Szárliget között az éjjel. A vonatgázolás áldozata vélhetően egy férfi, aki öngyilkossági szándékkal tartózkodott a síneken. Még nem sikerült őt azonosítani.

Kemma.hu

Vonatgázolás történt az 1-es fővonalon május 24., péntekről szombatra virradó éjszaka. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint hozzájuk éjfél után 5 perccel érkezett a bejelentés, hogy embert gázolt a Munchenből Budapestre tartó railjet Tatabánya és Szárliget között. A vonatgázolás körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

A holttestet még nem sikerült azonosítani. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint az áldozat valószínűleg egy férfi volt, aki a helyszínen életét vesztette.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre a rendőrökön és a mentőszolgálat munkatársain kívül a tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a railjet 140 utasának segítettek biztonságosan átszállni az értük jövő mentesítő vonatra. A másik pályán a helyszínelés idején lassítva haladhatott a forgalom.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123

Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes

Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503

Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111

Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában