Jótett, jó hangulat

2024.05.11. 08:42

Garázskoncerten jótékonykodhatsz szombat délután

Nagy Krisztina régi vágya teljesül május 11-én: koncertjén a Rotary Club Tatabánya közreműködésével gyűjtést szerveznek a tatabányai Erkel Ferenc zeneiskola javára. A garázskoncerten befolyt összegből hangszereket vásárolhat az intézmény.

Kemma.hu

Jótékonykodással megkoronázott garázskoncertre invitálja a közönséget Nagy Krisztina. Az esemény május 11-én, szombaton 16 órakor kezdődik. A tatabányai énekesnő nagy álma valósulhat meg ezen a délutánon. A Rotary Club Tatabánya közreműködésével ugyanis gyűjtést szerveznek a tatabányai Erkel Ferenc zeneiskola javára, hogy a befolyt összegből hangszereket vásárolhasson az intézmény.

garázskoncert nagy krisztina
Nagy Krisztina, azaz Silk garázskoncertje május 11-én lesz
Forrás: beküldött

Ezzel remélhetőleg még több zenélni vágyó gyerek, vagy akár felnőtt lehetőséget kap arra, hogy hangszeres zenét tanuljon. Ez a fajta jótékonyság már régi vágyam volt

– árulta el Krisztina, hozzátéve azt is, hogy az egész garázsbuli-ötlet is valahol arról szólt, hogy barátok, szomszédok, rokonok, ismerősök, idegenek, gyűljenek nála össze, és szórakozzanak egy jót, építsenek közösséget.

– Nincs belépőjegy, a kapu nyitva mindenkinek. Ahogy az évek telnek, szerencsére egyre nagyobb az érdeklődés és az igény erre a rendezvényre, amivel azt hiszem, valami újat is teremtettünk itt a városban. Elmondhatom, hogy már kötődtek barátságok, van, aki régi ismerőssel találkozik, vannak idegenek, akik együtt szórakoznak, táncolnak egy jót, és alakultak kis társaságok, akik azóta máshol is találkoznak. Szóval sikeres a rendezvénysorozat, azt hiszem – foglalta össze az énekesnő, aki a mostani koncertre különösen nagy szívvel készül:

Úgy gondoltam, összeköthetnénk egy jótékonysági akcióval. Senkinek, semmi nem kötelező, aki szeretne adományozni, most megteheti és a Rotary club egyesületen keresztül el tudjuk juttatni az összegyűlt adományokat a zeneiskolának.

A május 11-i garázskoncert másik különlegessége, hogy vendégfellépő is lesz a koncert egy részében. Igazi zenei csemegét kap, és a jó szív megnyilvánulásának tanúja, esetlen részese lehet mindenki, aki szombat délután 16 órakor ellátogat Tatabányán a Jegenye utca 35-höz.

garázskoncert nagy krisztina
A garázskoncerten jótékonykodhatunk is
Forrás: beküldött

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában