Kampány

2024.05.19. 06:50

Videón a rendőrök flashmobja, több mint száz diák táncolt a zsarukkal

Több mint százan táncoltak együtt Tatán. A flashmobot a rendőrség Lépésről Lépésre kampányának részeként szervezték.

Kemma.hu

A Közlekedési Kultúra Napján a Komárom- Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága egy közös táncra, flashmobra hívta a tatai fiatalokat. Tatán, az Országgyűlés terén perdültek táncra az egyenruhások, több mint száz diákkal.

Több, mint százan táncoltak együtt Tatán. A flashmob-ot a rendőrség Lépésről-Lépésre kampányának részeként szervezték.
Több, mint százan táncoltak együtt Tatán a rendőrség flashmobján 
Fotó: Beküldött


A Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség közösségi oldalán számolt be a vidám programról, amelyen sok tatai diák is részt vett. Mint írták: az idei év a „Gyalogosok éve”, melynek keretén belül meghirdették a Lépésről-Lépésre balesetmegelőzési kampányt. 

Flashmob és kampány

– Célunk, hogy minél szélesebb körben, minél színesebb programokkal hívjuk fel a gyalogosok figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Jó hangulatban telt a villámcsődület, melynek végén a táncos lábú gyerekeket csokoládéval leptük meg – írták posztjukban a rendőrök. 

Gyimesi Martina zumbaoktató is részt vett az akció szervezésében. A Kemma.hu-nak elmondta, hogy a rendőrség kereste meg az ötlettel.

A Bláthy rendészetis diákjai és vaszarys kisiskolások csatlakoztak a flashmobhoz
Fotó: Beküldött

– A  vármegyei rendőrség egyik munkatársa keresett meg, aki a kislányával együtt szintén nálam zumbázik. Tudta, hogy jártas vagyok a flashmob szervezésben, innen jött az ötlet, hogy a kampányt zumba koreográfiával  népszerűsítsék. Az eseményhez két videót készítettem, melyből meg lehetett tanulni a táncot. A Bláthy iskola rendészeti tanulói és a Vaszary János Általános Iskola zumbás növendékei lelkesen készültek a napra, így alakult ki ez a szép létszám – árulta el a tánctanár. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában