Teljesítmény

2024.04.16. 19:40

Vérévé vált a terepfutás

A Vértest is meghódította a budapesti tűzoltó százados. A terepfutás szerelmese a lépcsőfutó verseny és a Balaton után keresett új kihívást.

Goletz-DeáK Viktória

Forrás: Facebook

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Müller Bernadett tűzoltó százados, az XVII. kerületi tűzoltó-parancsnokság műszaki biztonsági tisztje 2017-ben szeretett bele a terepfutásba. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán számolt be arról, hogy azóta már több maratont is lefutott, rendszeres résztvevője a lépcsőfutó versenyeknek, párosban, csapatban többször is körbe futotta a Balatont és annak felvidéki dombjait-hegyeit.

A Vértest is meghódította a budapesti tűzoltó százados. A terepfutás szerelmese a lépcsőfutó verseny és a Balaton után a Vértest hódította meg.
Bernadettnek a terepfutás mellett a tűzoltók lépcsőfutó bajnokságára is marad ereje.
Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság / Forrás: Facebook

A terepfutás a szenvedélye

Igaz szerelme azonban a terepfutás, tavaly 50 kilométert teljesített, az első ultráját. Most is egy nagyobb futásra edz. Ennek a felkészülésnek a kereteiben belül döntött úgy, hogy teljesíti a VérKört, ami nem más, mint egy 77 kilométeres teljesítménytúra a Vértesben: 1600 méter szintkülönbséggel - 13 óra 20 percig tartott neki megpróbáltatás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában